Proximus recycle actie tijdens Gent-Wevelgem

Proximus recycle actie tijdens Gent-Wevelgem

Road  23/03/2023

Op zondag 26 maart ontdekken we op de Vanackerestraat in Wevelgem hoe de opvolgers van Biniam Girmay en Elisa Balsamo heten. Zet samen met Proximus je groenste beentje voor. Aan de Proximusstand zal je je oude gsm kunnen inruilen voor een reward.

Heb je thuis nog één of meerdere (max. 5) oude gsm-toestellen liggen? Breng ze mee naar de finish in Wevelgem en lever ze in aan de Proximusstand. Proximus zorgt er niet alleen voor dat je toestel gerecycleerd wordt, maar heeft ook een reward in petto: een kortingscode voor deelname aan één van de Proximus Cycling Challenge of Continental Classics Tour ritten. De waarde van de reward hangt af van het aantal toestellen dat je inruilt. Per persoon kunnen max. 5 toestellen ingeruild worden.

Wat moet je doen?

  1. Breng zondag tijdens Gent-Wevelgem je oude gsm-toestellen mee.
  2. Ga naar de stand van Proximus in Wevelgem.
  3. Lever 1 of meerdere toestellen in en ontvang een kortingscode voor deelname aan één van de Proximus Cycling Challenge of Continental Classics Tour ritten dit voorjaar.

De waarde van de kortingscodes is afhankelijk van het aantal toestellen dat je inruilt. Voor 1 toestel krijg je een code ter waarde van 5 euro, voor 2 toestellen krijg je een code ter waarde van 10 euro, voor 3 toestellen ter waarde van 15 euro en voor 4 toestellen ter waarde van 20 euro.

Eerste editie Gent-Wevelgem Jeugddag op 21 april 2024
Lees meer | Eerste editie Gent-Wevelgem Jeugddag op 21 april 2024
Ontdek de winnnaars van de Gent-Wevelgem jeugdwedstrijden
Lees meer | Ontdek de winnnaars van de Gent-Wevelgem jeugdwedstrijden
Bereid je voor op Gent-Wevelgem met de fanguide
Lees meer | Bereid je voor op Gent-Wevelgem met de fanguide
Beleef Gent-Wevelgem in het centrum van Ieper
Lees meer | Beleef Gent-Wevelgem in het centrum van Ieper