Jeugd mobiliteit

Ieper

Woon je in de buurt? Kom dan zeker te voet naar de Grote Markt. Het station ligt op wandelafstand en ook de fietsenstalling ligt in de buurt.

Kom je met de fiets naar Ieper? Goed idee! Wij voorzien een speciale fietsenstalling op Parking De Kolve, te bereiken via de Sint-Jacobsstraat. Opgelet, de parking is niet bewaakt, breng dus zeker je slot mee om je fiets veilig achter te laten.

Het station van Ieper ligt op wandelafstand van de startsite op de Grote Markt. Check dus zeker de dienstregeling van de treinen naar Ieper en spoor zonder parkeerproblemen naar de start van Gent-Wevelgem.

Kom je toch met de auto? We voorzien een publieksparking aan de Oudstrijderslaan en Rijselpoort. Deze parking is bereikbaar via afrit 4 Ieper-Centrum. Volg vanaf daar de bewegwijzering. Of laat je wagen achter op de parking van het station van Ieper dat op wandelafstand ligt en waar je op zondag ook gratis parkeert (te bereiken via de Tulpenlaan).

Wij werken samen met Inter. Wil je Gent-Wevelgem graag bijwonen en heb je vragen? Neem contact op met babette.deprez@inter.vlaanderen.