Elite Vrouwen mobiliteit

Ieper

Woon je in de buurt? Kom dan zeker te voet naar de Grote Markt. Het station ligt op wandelafstand en ook de fietsenstalling ligt in de buurt.

Kom je met de fiets naar Ieper? Goed idee! Wij voorzien een speciale fietsenstalling op Parking De Kolve, te bereiken via de Sint-Jacobsstraat. Opgelet, de parking is niet bewaakt, breng dus zeker je slot mee om je fiets veilig achter te laten.

Het station van Ieper ligt op wandelafstand van onze startsite aan de Grote Markt. Check dus zeker de dienstregeling van de treinen naar Ieper en spoor zonder parkeerproblemen naar de start van Gent-Wevelgem.

Kom je toch met de auto? We voorzien een publieksparking aan de Oudstrijderslaan en Rijselpoort. Deze parking is bereikbaar via afrit 4 Ieper-Centrum. Volg vanaf daar de bewegwijzering. Of laat je wagen achter op de parking van het station van Ieper dat op wandelafstand ligt en waar je op zondag ook gratis parkeert (te bereiken via de Tulpenlaan).

Wij werken samen met Inter. Wil je Gent-Wevelgem graag bijwonen en heb je vragen? Neem contact op met babette.deprez@inter.vlaanderen.

 

Wevelgem

Wie in Wevelgem en nabije omgeving van de aankomst woont, kan uiteraard te voet naar de finish op de Vanackerestraat afzakken. Ook het treinstation ligt op wandelafstand. 

Wil je net als de renners en rensters met de fiets naar Wevelgem afzakken? Dan kan je in zowel de Schoolstraat als in de Lode De Boningestraat - op de dwarsparkeerplaatsen in de schaduw van de kerk en op 300m van de aankomst - terecht in de voorziene fietsenparking. Breng zeker je slot mee, zodat je je fiets veilig kan achterlaten terwijl je van de koers geniet.

Wil je na de start in Ieper graag ook naar de finish in Wevelgem? Dat kan vlot met de trein! Het station ligt ook in Wevelgem vlak bij de finish, dus je hoeft je geen zorgen te maken over parking. Ontdek alles over de dienstregeling op belgiantrain.be

We adviseren je om de wagen thuis te laten, maar ben je toch op zoek naar parking, dan kan je terecht op Parking Station in de Stationsstraat of Parking Nieuwe Markt. 

Opgelet, tussen vrijdag 24 en zondag 26 maart worden verkeersmaatregelen genomen in Wevelgem. In bepaalde straten geldt een verkeers- en/of parkeerverbod. Meer info hier.

Wij werken samen met Inter. Wil je Gent-Wevelgem graag bijwonen en heb je vragen? Neem contact op met babette.deprez@inter.vlaanderen.