Ga direct naar de inhoud
Zondag 29 Maart 2015
77e Gent-Wevelgem
Nog 98 Dagen

Elite mannen

Maurice Desimpelaere gehuldigd

17 November 2014

De winnaar van Gent-Wevelgem 1947 werd op 15/11 in Wevelgem gehuldigd door de Gemeente Wevelgem en Les Amis de Paris-Roubaix. Hij ontving er postuum een "Pavé" als "Vainqueur de Paris Roubaix 1944". 

Kwaremont en Flanders Classics worden partner in de koers

23 Oktober 2014

Brouwerij De Brabandere (Bavikhove) slaat met Kwaremont - bier gebrouwen voor kopmannen – de handen in elkaar met Flanders Classics.

Op dinsdag 21 oktober werd met grote tevredenheid door beide partijen het contract ondertekend in het museum van de brouwerij in Bavikhove. Gezeten tussen mooie foto’s, tal van awards en nostalgisch reclamemateriaal werd opnieuw geschiedenis geschreven in het bestaan van de brouwerij.

Kwaremont en Flanders Classics worden voor minstens twee jaar partners. Hierdoor kan Kwaremont een tandje bijschakelen en zich officieel hét bier van de koers noemen! 

Perschef Marc Van Landeghem overleden

30 September 2014

Op maandag 29 september 2014 is onze perschef, Marc Van Landeghem, zeer plots overleden in Spanje. Een aimabele collega met een hart voor de koers. We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe. De perszaal zal nooit meer hetzelfde zijn. We gaan je missen, Marc.

De Tourpassage in Wevelgem in beeld

17 Juli 2014

Op 9 juli vereerde de Tour de France, de grootste van de grote ronden, Gent-Wevelgem met een passage over de Via Vanackere. De Tourdirectie nam even de tijd om te stoppen en enkele attenties in ontvangst te nemen. Wtv-Focus bracht een mooie reportage over de Tourpassage in Wevelgem. 

Laatste editie

 1. 1 John Degenkolb
 2. 2 Arnaud Démare
 3. 3 Peter Sagan
Herbeleef vorige editie

Overwinningen per land

Ga naar Erelijst
 1. 1 48 overwinningen
 2. 2 6 overwinningen
 3. 3 5 overwinningen
   Vip & Hospitality
   nog 98 dagen en het is zover!
   Flanders Classics