Ga direct naar de inhoud
Zondag 29 Maart 2015
77e Gent-Wevelgem
Nog 56 Dagen

Elite mannen

Tom Boonen wil nog een klassieker winnen !

09 Januari 2015

‘Met klamme handjes.’ Zo kijkt Tom Boonen (34) uit naar de weken die komen. Dat heeft alles te maken met de nakende komst van een tweeling ten huize Tom & Lore, en niets met de wielrenner zelf. Die laatste gelooft dat hij nog evenveel kan als drie jaar geleden. ‘Ik wil zo snel mogelijk en zoveel mogelijk winnen. Op mijn leeftijd telt enkel nog winnen.’

Lees meer (op nieuwsblad.be)

Maurice Desimpelaere gehuldigd

17 November 2014

De winnaar van Gent-Wevelgem 1947 werd op 15/11 in Wevelgem gehuldigd door de Gemeente Wevelgem en Les Amis de Paris-Roubaix. Hij ontving er postuum een "Pavé" als "Vainqueur de Paris Roubaix 1944". 

Kwaremont en Flanders Classics worden partner in de koers

23 Oktober 2014

Brouwerij De Brabandere (Bavikhove) slaat met Kwaremont - bier gebrouwen voor kopmannen – de handen in elkaar met Flanders Classics.

Op dinsdag 21 oktober werd met grote tevredenheid door beide partijen het contract ondertekend in het museum van de brouwerij in Bavikhove. Gezeten tussen mooie foto’s, tal van awards en nostalgisch reclamemateriaal werd opnieuw geschiedenis geschreven in het bestaan van de brouwerij.

Kwaremont en Flanders Classics worden voor minstens twee jaar partners. Hierdoor kan Kwaremont een tandje bijschakelen en zich officieel hét bier van de koers noemen! 

Laatste editie

 1. 1 John Degenkolb
 2. 2 Arnaud Démare
 3. 3 Peter Sagan
Herbeleef vorige editie

Overwinningen per land

Ga naar Erelijst
 1. 1 48 overwinningen
 2. 2 6 overwinningen
 3. 3 5 overwinningen
   Vip & Hospitality
   nog 56 dagen en het is zover!
   Flanders Classics