Wedstrijd

Hieronder kan u het parcours van Gent-Wevelgem In Flanders Fields raadplegen. Helaas zal de wedstrijd niet kunnen doorgaan zoals gepland, op zondag 29 maart 2020.

Deze beslissing past in een rij van maatregelen om de verspreiding en de impact van het COVID-19 virus zo veel als mogelijk in te perken. Wij begrijpen deze moeilijke, maar nodige beslissing van de autoriteiten in het belang van de algemene gezondheid.

***

Below, you can view the race information of Gent-Wevelgem In Flanders Fields. Unfortunately, the race won't take place on the planned date, Sunday 29 March, due to the measures taken to limit the impact of the COVID-19 virus.

We fully understand this decision by the authorities in the interest of the general public health.

Wegwijzer

Met de handige wegwijzer in pdf-formaat kunt u het volledige parcours van Gent-Wevelgem straat per straat meevolgen en weet u exact waar de rensters passeren, inclusief handige pijlen en iconen om de route van de rensters aan te duiden. Bovendien wordt er een indicatie gegeven aan de hand van drie mogelijke snelheden op welk tijdstip de rensters op een bepaald punt zullen passeren.

(c) Kramon

Download de wegwijzer

Timetable

Met dit uurrooster in pdf-formaat weet je perfect in welke steden en gemeenten Gent-Wevelgem voor U17 Vrouwen op zondag 29 maart zal passeren. Bovendien staan ook de belangrijkste ijkpunten in het parcours vermeld, zoals kasseistroken, hellingen en bevoorradingsstroken.

Aan de hand van drie mogelijke snelheden wordt ingeschat op welk tijdstip het peloton zal passeren in uw stad of gemeenten. Bovendien is er ook aangeduid na hoeveel kilometer de rensters langs uw uitgekozen punt passeren en hoeveel kilometer ze vanaf dat punt nog voor de boeg hebben tot aan de finish.

(c) Kramon

Download het uurrooster

Technische gids / Technical Guide/ Guide technique

Met de handige technische gids in pdf-formaat kan u het volledige programma van Gent-Wevelgem voor Vrouwen U17 downloaden voor verdere info. U kan de technische gids binnenkort downloaden. 

Ci-dessous vous pouvez bientôt télécharger la guide technique de la 3ème Gent-Wevelgem U17 Femmes avec là-dedans toutes les données techniques et toutes les infos nécessaires.

Below you can soon download the technical guide for the 3rd Gent-Wevelgem U17 Women, including all technical details and necessary information.