Bekijk het overzicht

VLOT NAAR GENT-WEVELGEM

21 March 2022

Zaterdag is het zover dan rijden de elite mannen en vrouwen maar ook de jeugd hun Gent-Wevelgem. Voor het eerst in drie jaar worden ze opnieuw naar de overwinning geschreeuwd door de fans.  Wil jij op de startpresentaties en langs het parcours je favoriet wat fanwijsheden meegeven? We zetten voor jou graag alle mobiliteitsmogelijkheden op een rijtje, zodat je ondanks de wielerdrukte vlot op Gent-Wevelgem geraakt. Hou er wel rekening mee dat net zoals jij, er nog andere wielerliefhebbers onderweg zullen zijn. Vertrek dus zeker ruim op tijd voor een goede plek tijdens de startpresentaties in Ieper, langs het parcours en aan de aankomst in Wevelgem. 

Bekijk hier hoe je vlot tot in Ieper & Wevelgem geraakt. 

Toegangkelijkheid tijdens Gent-Wevelgem 

Ben je wat moeilijker te been en wil je Gent-Wevelgem als wielerfan ook optimaal beleven? Dat kan! Samen met Inter zetten we alles in werking om iedereen van de wedstrijd te laten genieten. Er zijn voorbehouden parkeerplaatsen en een intercollega ontvangt je met plezier. Klik verder om te ontdekken hoe jij gebruik kan maken van hun diensten.

Bekijk hier nog eens hoe Gent-Wevelgem voor jou het meest toegangkelijk is. 

COVID-19 

Mondmaskers en afstandsregels werden de afgelopen twee jaar het nieuwe normaal, ook tijdens de koers. Maar nu de coronabarometer op geel staat, mogen we jullie opnieuw verwelkomen zonder mondmasker. Eindelijk een zichtbare glimlach op het gezicht tijdens de wedstrijd! Helaas is corona nog steeds niet uit de wereld. Daarom zal de teamzone jammer genoeg niet toegankelijk zijn voor publiek. Wél kan jij weer op de eerste rij staan wanneer het startschot gegeven wordt.

 

 

Gerelateerd nieuws