Bekijk het overzicht

REACTIES: Bastianelli: Deze overwinning betekent veel voor mij"

25 March 2018

"Mama" Bastianelli: "Deze overwinning betekent veel voor mij"

Marta Bastianelli straalde bij haar interview na de race. "Het was een heel mooie dag voor onze ploeg. We hadden het de hele dag goed onder controle en dankzij Chloe Hosking (donderdag 2e in De Panne, red) die de sprint aantrok voor mij kon ik winnen."

"Deze overwinning betekent heel veel voor mij, want ik heb hard gewerkt afgelopen winter. Het is niet makkelijk om het moederschap te combineren met mijn sportieve carrière. Sommigen zouden me al oud noemen met mijn 30 jaar, maar ik voel me nog jong genoeg", lachte de Italiaanse.

D'hoore: "Jammer, mijn benen waren even goed als in De Panne"

Net als vorig jaar moet D'hoore dus tevreden zijn met de tweede plaats. "Ik was goed gepositioneerd voor de sprint en ik ging ook goed aan "op mijn 12" en ik wou schakelen naar "mijn 11", maar dat lukte niet", reageerde D'hoore.

"Ik sprintte wel, maar ik kon niet sneller en dan net voor de finish lukte het schakelen wel, maar dan was het kalf al verdronken. Normaal kan ik nog versnellen in mijn sprint, maar nu bleef ik gewoon hangen."

"Dat is echt wel jammer, ook omdat ik voelde dat het er zeker in zat. Mijn benen waren zeker even goed als afgelopen donderdag in De Panne. Het is jammer dat ik op deze manier moet sprinten, maar dat is koers."

Bron: Sporza