Bekijk het overzicht

MIS GEEN SECONDE VAN GENT-WEVELGEM!

17 March 2022

Zaterdag 27 maart is het zover. Dan gaan we in Flanders Fields op zoek naar de opvolgers van Wout van Aert en Marianne Vos. Als echte wielerfan ben jij momenteel waarschijnlijk aan het uitzoeken hoe die dag er voor jou zal uitzien. Laat ons je helpen! 

Volg je de koers vanuit de zetel bij vrienden of ga je naar het parcours voor een passage en wil je geen seconde missen van de wedstrijden? Bekijk hiernaast dan zeker op welke kanalen je Gent-Wevelgem allemaal kan volgen. Zo ben je klaar voor een boeiende koersdag waarvan je geen seconde hoeft te missen.   

Ben jij één van de vele fans die zijn of haar favorieten wil aanmoedigen langs het parcours en ben je nog op zoek naar de perfecte wielerspots tussen Ieper en Wevelgem? Download dan snel onze gratis fan guide en ontdek hoe je de koers optimaal kan beleven.  

 STARTPRESENTATIES 

Voor het eerst Na twee jaar mogen we jou en duizenden andere fans eindelijk verwelkomen op de Grote Markt in Ieper voor de startpresentaties. Jouw wielerheld en-heldin aanmoedigen van bij het begin? Plan dan zeker jouw komst naar de site op de Grote Markt.  Met Linde Merckpoel, Tom Vandenbulcke, DJ Voltage en al jouw favoriete renners en rensters erbij belooft het een échte wielerbeleving te worden. Ook na de startpresentaties kan je er genieten van de koers op groot scherm!  

 

Gerelateerd nieuws