Bekijk het overzicht

MAAK KANS OP EEN GENT-WEVELGEM #FANBOX

14 March 2022

Wij kijken er al naar uit: wielerfans op de Grote Markt van Ieper, en dat voor de allereerste keer, en langs het parcours. Het is al een tijdje geleden dat we jullie weer mochten verwelkomen en nu kan het eindelijk weer! Om dat te vieren geven wij enkele fanboxen weg. Wat jij moet doen? Schrijf je nu in en beleef de koers op een unieke manier!  

Woon je in België en wil je kans maken op één van de vijf Gent-Wevelgem fanboxen? Deelnemen is heel eenvoudig! Vul onderstaand formulier in en waag een gokje op onze schiftingsvraag. Wie weet ben jij één van de gelukkigen en beleef jij Gent-Wevelgem op zondag 27 maart net iets anders, met vrienden langs het parcours of met een volle koelkast van thuis uit. 

Deelnemen kan tot 24 maart 23u59. Veel succes!

 

 

 

 

Supporteren kan in stijl met wielerpetjes van MEWA, een Belgian Cycling truitje van Lotto, lekkere snacks van Lidl én een goed Kwaremont biertje. Lees ook snel nog even door de laatste updates uit het peloton dankzij de wielergids van Het Nieuwsblad. Na de koers zelf zin gekregen om op de fiets te springen? Dankzij de Proximus Ass Saver kan dat door weer en wind. KBC zorgt voor een fietsbidon en powerbank voor hulp onderweg en dankzij de smartphonehouder van KPMG geraak je de weg niet kwijt tijdens je ritje. Met de brooddoos van MEWA ben je dan weer zeker voorzien van goed bewaard krachtvoer voor onderweg. Nog eens een lijstje nodig van wat je allemaal kan winnen voor vier personen? 

KBC: Fietsbidons en powerbank
Proximus: Een cycling repair kit en een 'Ass Saver' spatbord
KPMG: Smartphonehouder
Lidl: Picknickbox met champagne
Kwaremont: Kwaremont 6,6% en 0,3% bier
Lotto: Pronostiek met Lotto truitje
Het Nieuwsblad: Krant van de dag en Wielergids
MEWA: Picknick deken en boterhammendoos

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerd nieuws