Bekijk het overzicht

Helemaal op de hoogte van Gent-Wevelgem dankzij onze fan guide!

23 March 2022

Ieper en Wevelgem maken zich klaar voor de ontvangst van het wielerpeloton én fans. Want ook tijdens Gent-Wevelgem mogen we jullie opnieuw langs het parcours verwelkomen. Wil je je komst goed voorbereiden of als eerste weten waar je de wedstrijd op de voet kan volgen? In onze gratis Gent-Wevelgem fanguide vind je alle informatie voor jouw ideale koersdag.  

Praktische wedstrijdinformatie nodig langs het parcours of op zoek naar onze broadcasters? Onze gratis gids geeft het antwoord op al je vragen. Ook wie altijd al de (stads)gids in zichzelf naar boven heeft willen halen kan met onze toeristische informatie van alle trekpleisters in de buurt van het parcours aan de slag.  

Ieper en Wevelgem staan zondag 27 maart helemaal in het teken van de koers. Naast de elite mannen en vrouwen zullen ook jeugdrenners en -rensters hun Gent-Wevelgem fietsen. Wil je graag voluit voor opkomend talent supporteren? Verder in de fanguide kan je alle starturen van de jeugdwedstrijden vinden. Noteer ze dus zeker in je dagplanning!   

Wil je nog eens terugblikken op vorige kippenveledities van Gent-Wevelgem en aan de hand van de deelnemerslijst je pronostiek voor dit jaar invullen? Ook dat kan! Dankzij onze gratis fanguide ben je helemaal klaar om op zondag 27 maart jouw favorieten naar de overwinning te loodsen.  

Download de fanguide hier.  

Fanguide op zak en klaar om het parcours te verkennen? Met deze mobiliteitsinfo weet je snel hoe je best tot aan je favoriete koersspot geraakt. Ben je iets moeilijker te been maar wil je de koers toch optimaal beleven? Wij zijn er voor jou. Samen met Inter zorgen wij ervoor dat elke koersfanaat kan genieten van de voorjaarsklassiekers.  

Gerelateerd nieuws