Bekijk het overzicht

Fiets van thuis mee in de Gent-Wevelgem Group ride!

26 March 2020

Op 29 maart is er zoals we allemaal weten geen Gent-Wevelgem in Flanders Fields. Geen nood, Flanders Classics by Bkool nodigt je uit om van thuis mee te fietsen tijdens onze virtuele Gent-Wevelgem Group Ride!

Fietsen in groep is dan misschien niet meer toegestaan, van op je rollen of hometrainer kan het wél nog dankzij de samenwerking tussen Flanders Classics en Bkool. Wegens het grote succes van de online competitie “Flanders Classics by Bkool” hebben we besloten om enkele group rides te organiseren op de oorspronkelijke wedstrijddagen.

Wie zin heeft in een groepsritje sluit best op zondag 29 maart aan bij ons virtuele peloton en ontdekt samen met ons de finale van Gent-Wevelgem. We schotelen je de laatste 41 km van deze tocht door Flanders Fields voor en nemen je mee over de Baneberg en Kemmelberg. 

Wat moet je doen?

  • Schrijf je in op een Bkool Premium abonnement (1 maand gratis). Download de app hier.
  • Met een smart rollentrainer ben je er helemaal klaar voor! Check hier of jouw rollen aan de nodige vereisten voldoen.
  • We sturen vier pelotons de weg op. Sluit aan om 9u00, 10u00, 11u00 of 12u00!

Zet 29 maart nu al met stip in je agenda en mis deze rit niet. Wie weet ben jij na deze tocht bovendien de gelukkige winnaar van een Gent-Wevelgem wielershirt gesigneerd door Alexander Kristoff of Kirsten Wild.

We zien elkaar online!

Meer informatie: www.bkool.com/en/flanders

Gerelateerd nieuws