Bekijk het overzicht

Gent-Wevelgem lanceert VIP@HOME

29 January 2021

In tijden van Covid moeten ook de organisatoren van wielerklassiekers creatief zijn, creatiever dan ooit. Gent-Wevelgem is niet alleen een monumentale wielerklassieker, maar is ook een authentiek volksfeest in combinatie met een VIP-event dat uniek is. Dit jaar unieker dan ooit.

Coronanieuws zorgt voor algemene mineur in het nieuws en daarom wil Gent-Wevelgem op 28/03/2021 toch een koersfeest tot bij de mensen thuis brengen. Nu het publiek noodgedwongen weg moet blijven rond het hele gebeuren, pakken de organisatoren van Gent-Wevelgem uit met een primeur, overeenkomstig het principe: Als Mozes niet naar de berg kan komen, dan moet de berg maar naar Mozes komen.

Culinaire VIP-pakketten die aangeboden worden aan wielerliefhebbers en thuis geleverd worden. Wie het koersgebeuren wil volgen, zal dat nu kunnen doen als nooit voordien. Het concept wordt gelanceerd onder de noemer VIP@HOME.

Lunchmenu of aperobox met cateringbedrijf Vincent Impe aan huis geleverd.

Het bekende Kuurnse cateringbedrijf Vincent Impe staat met een lunchbox of aperobox in voor een verfijnde maaltijd én voor de leveringen aan huis. Daarbij ook bubbels en het betere gerstenat en leuke gadgets. De VIP-boxen zijn ecologisch verantwoord (recycleerbaar). Bij het openen van de box voel je meteen ook de identiteit van Gent-Wevelgem in Flanders Fields. Zo zal Gent-Wevelgem editie 2021 de geschiedenis ingaan als een voorjaarsklassieker met een uitzonderlijk randgebeuren maar alles veilig ‘in uw kot’.

Een community creëren

Het VIP-aanbod is zowel bedoeld voor particulieren als voor bedrijven die hun eigen medewerkers, hun klanten of leveranciers toch een memorabele moment suprême willen aanbieden. Samen naar de koers kijken en de koers beleven, maar elk in zijn kot, om dan achteraf ervaringen uit te wisselen. Deelnemende bedrijven kunnen de box die thuis wordt geleverd, ook opvrolijken met een persoonlijke boodschap. Via whatsapp of via sociale media kunnen ook community’s worden georganiseerd.
Dat is een vip out of the box.

Er zijn ook golden tickets te winnen voor een vipbeleving tijdens de editie van 2022!

Gerelateerd nieuws